Tukari - varalla
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Nainenkin voi raiskata

Siirry alas

Nainenkin voi raiskata Empty Nainenkin voi raiskata

Viesti  hanna74 lähetetty La Elo 29, 2009 2:16 pm

hanna74
hanna74

Viestien lukumäärä : 280
Join date : 09.08.2009

Takaisin alkuun Siirry alas

Nainenkin voi raiskata Empty Vs: Nainenkin voi raiskata

Viesti  Biancaliina lähetetty La Elo 29, 2009 5:13 pm

Hanna: "mutta voiko miehen raiskata??"

Miksei miestä voisi raiskata?
Toki voi.

En nyt haluaisi tarkemmin kuvailla tai antaa mitään esimerkkiä mutta valitettavasti mm. anaaliin voi raiskata vaikkapa esineellä Neutral

Ihmiset ilmeisesti usein ajattelee raiskauksen tapahtumana jossa penis menee väkisin vaginaan... Mutta raiskata voi kyllä muutenkin (suuseksi, anaalihommat jne.) En tiedä onko väkisin tehty suuseksi lain mukaan raiskaus mutta anaalihommat ymmärtääkseni ainakin on. Mun mielestä väkisten tehty suuseksikin on raiskaus (mutta tosiaan, tiedä sitten onko "virallisesti")

Ja kyllähän joku nainen voi väkisten yrittää sitä penistä "sinne" tunkea, on sekin minusta raiskaus, todellakin.

Eli kyllä, nainen voi raiskata miehen.


Viimeinen muokkaaja, Biancaliina pvm La Elo 29, 2009 5:54 pm, muokattu 1 kertaa
Biancaliina
Biancaliina

Viestien lukumäärä : 70
Join date : 17.08.2009

Takaisin alkuun Siirry alas

Nainenkin voi raiskata Empty Raaka väkivalta

Viesti  Mirri lähetetty La Elo 29, 2009 5:38 pm

Jutussa nuorten ihmisten tekemä raaka väkivalta oli kyllä oleellisin ja järkyttävin asia, ei se, että nainenkin voi raiskata... Hengenvaarallisesti ja pitkään kiduttaneet tytöt ovat iältään 15-, 18-, ja 24-vuotiaita. Raiskaus erillisenä väkivaltarikoksena vääristää näköjään joskus todellisuutta. Tässä tapauksessa todellisuudessa ihmistä kidutettiin kauan ja hartaasti, raiskaus oli vain yksi osa kiduttamista.

Mikä niitä lapsia ja nuoria riivasi, että pani heidät käyttäytymään noin 'sairaan' julmasti?
Mirri
Mirri

Viestien lukumäärä : 311
Join date : 10.08.2009

Takaisin alkuun Siirry alas

Nainenkin voi raiskata Empty Vs: Nainenkin voi raiskata

Viesti  possu lähetetty Ma Elo 31, 2009 1:49 pm

Tämä oli taas näitä uutisia, että toivoi, ettei olisi lukenut lainkaan. Turha luulla, että jotain rikoslehtiä lukemalla selkiäisi mitään, yleensä tekijät eivät osaa itsekään selittää, mikä heihin meni, mutta ihmisessä on piilossa paljon sellaista pahaa, ettei uskoisikaan. Mahdollisuus äärimmäiseen hyvään ja äärimmäiseen pahaan.

Toivon, että näille tekijöille määrätään ikuiset lähestymiskiellot toisiinsa nähden, ovat ilmiselvästi toisilleen surkeaa seuraa.
possu
possu

Viestien lukumäärä : 430
Join date : 09.08.2009

Takaisin alkuun Siirry alas

Nainenkin voi raiskata Empty Vs: Nainenkin voi raiskata

Viesti  Ziina lähetetty Ma Elo 31, 2009 6:40 pm

Tuo juttu on SICK: toivon todella että en olisi lukenut. Noilla nuorilla naisilla, siis tekijöillä , ei ole kaikki muumit laaksossa. Todellakaan.
Ziina
Ziina

Viestien lukumäärä : 96
Join date : 14.08.2009

Takaisin alkuun Siirry alas

Nainenkin voi raiskata Empty Hesarissa ...

Viesti  minätäällä lähetetty Ma Elo 31, 2009 8:12 pm

on ollut jo kolme mielipidekirjoitusta aiheesta. Niissä aihetta on käsitelty siltä kannalta, että nykyään yhä useammat pokaystävät ja aviomiehet joutuvat tyttöystävänsä tai vaimonsa fyysisen väkivallan kohteeksi. Mm. poikien tukipuhelimeen tulee soittoja tästä.

En tiedä, onko olennaista jotenkin kääntää keskustelu vain tähän mies-nainen inttämiseen taas. Minä miettisin ennemmin, että miksi nyt jo naisetkin syyllistyvät tämmöiseen raakaan kidutukseen ja fyysiseen väkivaltaan. Jokuhan tämmöisellä (sadistilla ja psykopaatilla?) on todella pahasti mennyt jo lapsuudessa pieleen.

Ehkä naiset nykyään voivat jo melko vapaasti valita miehisen hyvän jätkän roolin entisen, vaihtoehdottoman naisen roolin sijasta, ja sen takia myös naisen väkivalta saa aiemmin useimmiten miehisen, fyysisen väkivallan muodon?

minätäällä

Viestien lukumäärä : 370
Join date : 27.08.2009

Takaisin alkuun Siirry alas

Nainenkin voi raiskata Empty Vs: Nainenkin voi raiskata

Viesti  Mirri lähetetty Ma Elo 31, 2009 8:29 pm

Hiljakkoin on julkaistu tutkimuskin, jonka mukaan teinien seurustelusuhteissa pojat kokevat parisuhteessaan enemmän väkivaltaa tyttöystävän taholta kuin tytöt poikaystävän taholta. Toisin sanoen nuoremmissa ikäluokissa pojat ovat tyypillisin parisuhdeväkivallan uhri, eivät tytöt. Se ilmeisesti on uusi, ja myös huolestuttava ilmiö.

Tutkimuksesta voidaan arvailla vaikkapa, että poikien väkivaltaisuus on vähenemässä, tai sitten poikien väkivaltaisuus on ennallaan, mutta tytöt ovat ruvenneet ennennäkemättömän väkivaltaisiksi niin, että naisellinen väkivalta 'voittaa' nykyisin jo miehisen väkivallan... Niin tai näin, tutkimus toi esiin kaksi vakavaa ja huolestuttavaa asiaa: keskenkasvuiset lapset joutuvat seurustelusuhteissaan väkivallan uhreiksi, ja tyttölapset ovat poikalapsia useammin väkivallan tekijöitä.

Hesarin uutinen kertoo karua kieltä siitä, ettei tyttöjen ja naisten lisääntyvää väkivaltaisuutta kannata edes yrittää selittää (feministisesti) niin, että se olisi muka jokin reaktio perinteiselle miehisen väkivallan uhrina olemiselle...
Mirri
Mirri

Viestien lukumäärä : 311
Join date : 10.08.2009

Takaisin alkuun Siirry alas

Nainenkin voi raiskata Empty Minusta oli hieno ja rohkea...

Viesti  minätäällä lähetetty Ma Elo 31, 2009 9:24 pm

artikkeli ja selitys tälle tyttöjen väkivaltaisuudelle sunnuntain, 30.8. Hesarin mielipideosastolla, kirjoittajina psykoterapeutti Britt-Marie Perheentupa, toiminnanjohtaja Marjo-Riitta Karhunen, Demeter-työntekijä, Maria Akatemia. Tuolla ovat tutkineet naisten väkivaltaisuutta jo vuodesta 2003.

Perheentupa näki syynä väkivaltaan suorituskeskeisen ja mekanistisen kulttuurin synnyttämän väkivallan. Ihmiseen kohdistuvan väkivallan seurauksena ihmisestä tulee väkivaltainen, niin miehistä kuin naisista. Mekanistinen kulttuuri (?) myös häiritsee lapsen kiintymyssuhteiden kehitystä. Lapselta puuttuu kasvurauha ja riittävän pitkä ja rauhallinen aika harjoitella tunteita, liittymistä ja eritymistä.

Perheentupa kirjoitti, että lapsen emotionaaliseen kehitykseen kuuluu yhtenä osana vihan tunteisiin tutustuminen. Väkivaltaisuuden juuret voivat naisella olla hyvin syvällä, ja niihin liittyy kyvyttömyys kohdata omaa vihaa.

Tässä turvallinen, ensisijainen hoitaja ja objekti voi kannatella lasta, auttaa tunnistamaan ja kestämään vihaa ja muita vaikeita tunteita. Miten tämä onnistuu ylisuuressa levottomassa päiväkotiryhmässä, jossa lapset kilpailevat alimitoitetun henkilökunnan huomiosta ja sylistä?

Terapeutti kai voi terapiassa jotenkin kannatella asiakasta.Olikohan termi Winnicotilta? Tärkeätä kai olisi pukea tunteet sanoiksi tai mielikuviksi tai tunnelmiksi, kokea, että voi välittää ne terapeutille, että terapeutti ymmärtää ja jakaa ne, eikä tuhoudu niiden takia.

Minusta tästä voi vetää kyllä hyvinkin konkreettisia johtopäätöksiä mm. riittävän pienten päiväkotiryhmien lakisääteisen määräämisen ja valvomisen puolesta. Jos tuosta tingitään laman varjolla, niin seuraukset sitten näkyvät tämmöisinä kammottavina tekoina ja onnettomina ihmisenraakileina.

minätäällä

Viestien lukumäärä : 370
Join date : 27.08.2009

Takaisin alkuun Siirry alas

Nainenkin voi raiskata Empty Vs: Nainenkin voi raiskata

Viesti  Sponsored content


Sponsored content


Takaisin alkuun Siirry alas

Takaisin alkuun


 
Oikeudet tällä foorumilla:
Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa