Tukari - varalla
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Tahtoisin tietää mitä kaikkea terapia on, tämä ei ole selvinnyt, heh, vuosienkaan varrella, epäselväksi jäänyt mitä se on? muuta kun puhumista?

Siirry alas

Tahtoisin tietää mitä  kaikkea terapia on, tämä ei ole selvinnyt, heh, vuosienkaan varrella, epäselväksi jäänyt mitä se on? muuta kun puhumista? Empty Tahtoisin tietää mitä kaikkea terapia on, tämä ei ole selvinnyt, heh, vuosienkaan varrella, epäselväksi jäänyt mitä se on? muuta kun puhumista?

Viesti  pakkastuuli lähetetty Ma Syys 07, 2009 2:30 am

kiitos Surprised

pakkastuuli

Viestien lukumäärä : 26
Join date : 30.08.2009

Takaisin alkuun Siirry alas

Tahtoisin tietää mitä  kaikkea terapia on, tämä ei ole selvinnyt, heh, vuosienkaan varrella, epäselväksi jäänyt mitä se on? muuta kun puhumista? Empty Oikeastaan "terapiaa" on mikä tahansa hoito...

Viesti  minätäällä lähetetty Ma Syys 07, 2009 2:57 am

huuhaajutuista kuten reikihoito tai kiviterapia alkaen. Tarkoitat varmaan, mitä psykoterapia on. Siitä olisi hyviä opaskirjoja olemassa, eikä se ole ihan lyhyt vastaus luokitella eri perustein erilaiset psykoterapiat. Kenenkäs se psykoterapiaopas -kirja nyt olikaan?

On tukea antavaa ja paljastavaa psykoterapiaa, yksilö- pari-, perhe- ja ryhmäterapiaa, kognitiivista, analyyttista ja kognitiivis-analyyttista terapiaa, psykoanalyysia, lyhytterapiaa, ratkaisukeskeistä terapiaa,
tanssi-, musiikki- ja kuvataideterapiaa, kirjallisuusterapiaa.... mitähän oikeastaan ei olisi.

LISÄYS: V. 2006 ilmestynyt Tiina Tikkasen Psykoterapiaopas oli tuo tarkoittamani opaskirja. Googlaamalla löytyy, ja kirjastoista varmasti.

minätäällä

Viestien lukumäärä : 370
Join date : 27.08.2009

Takaisin alkuun Siirry alas

Takaisin alkuun


 
Oikeudet tällä foorumilla:
Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa